STAR Touring Romania

STAR Touring & Riding Association este organizatia oficiala internationala a Star Motorcycles/Yamaha. Acesta este forumul detinatorilor si iubitorilor Star

AcasaAcasa  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  Conectare  

Impartiti | 

cdi dragstar 1100

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
leonard

Data de inscriere: 18/08/2011

MesajSubiect: cdi dragstar 1100   Dum Aug 21, 2011 1:14 pm

salut. daca ma poate ajuta careva, chiar si cu un sfat, am nevoie de un cdi de dragstar 1100 din 99.
m-ar ajuta alta varianta decat nou de la yamaha. momentan cdi-ul meu este la reparat dar nu stiu daca fac bine (la modul ca nu prea mai am incredere si nu am un raspuns sigur de la cel caruia i l-am dat, a ramas ca vb. miercuri)
ce spuneti ?
merci,
leonard
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Dooku

Data de inscriere: 22/11/2010
Varsta: 49
Localizare: Bucuresti

MesajSubiect: Re: cdi dragstar 1100   Dum Ian 01, 2012 3:12 pm

leonard a scris:
salut. daca ma poate ajuta careva, chiar si cu un sfat, am nevoie de un cdi de dragstar 1100 din 99.
m-ar ajuta alta varianta decat nou de la yamaha. momentan cdi-ul meu este la reparat dar nu stiu daca fac bine (la modul ca nu prea mai am incredere si nu am un raspuns sigur de la cel caruia i l-am dat, a ramas ca vb. miercuri)
ce spuneti ?
merci,
leonard

Cel mai sigur e sa incerci pe e-bay: http://motors.shop.ebay.com/Parts-Accessories_Motorcycle-Parts-Accessories__
Nu ar trebui sa coste mult mai ales daca e second hand.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului

cdi dragstar 1100

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
STAR Touring Romania :: Bazar :: piese si accesorii-